fotografies stathmwn

Οι ευχές και το «δώρο» του ΚΤΕΛ Χανίων - Ρεθύμνου στους νέους φοιτητές

Οι ευχές και το «δώρο» του ΚΤΕΛ Χανίων - Ρεθύμνου στους νέους φοιτητές

ktel1

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ «ΚΤΕΛ ΧΑΝΙΩΝ - ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΑΕ»

Με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, η εταιρία «ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου ΑΕ» συγχαίρει αφενός τους νέους φοιτητές και τις νέες φοιτήτριες που κατάφεραν να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα και αφετέρου τους παρέχει μια σημαντική οικονομική «ανάσα» για τις απαραίτητες μετακινήσεις τους αυτό το διάστημα.
Η Εταιρία μας, η οποία και κατά την προηγούμενη σχολική χρονιά υποστήριξε μεταφορικά τους χιλιάδες μαθητές των Χανίων και του Ρεθύμνου, εξάρει δημοσίως τις επίπονες προσπάθειες των επιτυχόντων για να εξασφαλίσουν μία θέση στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας, ενώ συγχαίρει και τις οικογένειες των νέων φοιτητών, καθώς και τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας σε Χανιά και Ρέθυμνο για την αδιάκοπη και μεθοδική στήριξη που τους παρείχαν.
Η «ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου ΑΕ» εύχεται και στους υποψήφιους των πανελληνίων εξετάσεων που δεν κατάφεραν αυτή την φορά να εκπληρώσουν τους στόχους τους, να συνεχίσουν με θάρρος το ταξίδι της ζωής τους, στο οποίο αναμφίβολα θα υπάρξουν πολλές και απρόσμενες ευκαιρίες.
Επίσης με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας, το ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου θα παρέχει στους επιτυχόντες, ΕΚΠΤΩΣΗ 50% για τους ίδιους και τους συνοδούς τους, σε όλα τα δρομολόγια από τον τόπο κατοικίας τους προς τη σχολή εισαγωγής τους και αντίστροφα.

Η έκπτωση θα ισχύει έως τις 30/09/2023 και θα παρέχεται με την επίδειξη:
α) της βεβαίωσης επιτυχίας στις πανελλήνιες εξετάσεις του 2023 και
β) του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας του επιτυχόντα.
Αναλυτικά, τα δρομολόγια ΕΚΤΟΣ ΚΡΗΤΗΣ είναι τα εξής:
• Από Χανιά προς Λαμία – Λάρισα – Θεσσαλονίκη, κάθε Κυριακή-Τρίτη-Τετάρτη και Παρασκευή
• Από Θεσσαλονίκη – Λάρισα –Λαμία προς Χανιά, κάθε Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή και Κυριακή
• Από Χανιά προς Κόρινθο-Πάτρα-Μεσολόγγι-Αγρίνιο-Άρτα-Ιωάννινα, κάθε Τρίτη και Παρασκευή
• Από Ιωάννινα-Άρτα-Αγρίνιο-Μεσολόγγι-Πάτρα-Κόρινθο προς Χανιά, κάθε Πέμπτη και Κυριακή

Για την ΚΤΕΛ ΧΑΝΙΩΝ-ΡΕΘΥΜΝΟΥ Α.Ε.

 

Tickets kaufen

location_on
Cookies allow a number of features that enhance your experience www.e-ktel.com. Using this site, you agree to the use of Cookies, according with our instructions