fotografies stathmwn

«ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΩΤΗ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΚΤΕΛ ΧΑΝΙΩΝ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

«ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΩΤΗ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΚΤΕΛ ΧΑΝΙΩΝ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

LOGO_4.jpg

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ «ΚΤΕΛ ΧΑΝΙΩΝ - ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΑΕ»

Στους δρόμους της Ανατολικής Αττικής κινούνται από χθες το πρωί τα πρώτα ολοκαίνουργια υπερσύγχρονα λεωφορεία της «Κοινοπραξίας Συγκοινωνιών Αττικής», η κυκλοφορία των οποίων βασίζεται στην 8ετη σύμβαση μεταξύ της Κοινοπραξίας και του ΟΑΣΑ (Δημοσίου).

1.jpg

Η έναρξη των δρομολογίων έγινε στο νέο αμαξοστάσιο της Κοινοπραξίας στο Κορωπί στο οποίο παρευρέθηκαν ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Υπουργός Υποδομών & Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας, ο Υφ. Βασίλης Οικόνομου, και η Γ.Γ. Μετοφορών, Δέσποινα Παληαρούτα.2.jpg

Ο κ. Μητσοτάκης ξεναγήθηκε στο αμαξοστάσιο και επιθεώρησε τα νέα λεωφορεία. Το «παρών» στην άτυπη αυτή τελετή έδωσε και η Διοίκηση του ΚΤΕΛ Χανίων Ρεθύμνου, που συμμετέχει στην Κοινοπραξία, καθώς εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο του Γιάννη Καψανάκη -που μάλιστα έχει αναλάβει και ως Αναπληρωτής  Διαχειριστής της Κοινοπραξίας- και από τον Αντιπρόεδρο του, Γιώργο Χατζηδάκη.

Στο σημείο παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΑΣΑ, Γιώργος Σπηλιόπουλος, ο Πρόεδρος της ΠΟΑΥΣ, Σοφοκλής Φάτσιος, εκπρόσωποι των άλλων ΚΤΕΛ και των τουριστικών γραφείων που συμμετέχουν στην Κοινοπραξία Συγκοινωνιών Αττικής, καθώς και εκπρόσωποι των κατά τόπους Δημοτικών Αρχών.

Για την ΚΤΕΛ ΧΑΝΙΩΝ-ΡΕΘΥΜΝΟΥ Α.Ε.

 

3.jpg

Tickets kaufen

location_on
Cookies allow a number of features that enhance your experience www.e-ktel.com. Using this site, you agree to the use of Cookies, according with our instructions