fotografies stathmwn

ΤΟ «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» ΤΟΥ ΚΤΕΛ ΧΑΝΙΩΝ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΣΤΟΝ ΑΠΟΗΧΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ ΣΤΟ ΑΜΑΡΙ

ΤΟ «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» ΤΟΥ ΚΤΕΛ ΧΑΝΙΩΝ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΣΤΟΝ ΑΠΟΗΧΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ ΣΤΟ ΑΜΑΡΙ

LOGO_4.jpg

                                                                                         ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ «ΚΤΕΛ ΧΑΝΙΩΝ - ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΑΕ»

Έχοντας πλέον απομακρυνθεί ο πύρινος εφιάλτης που κυρίευσε πρόσφατα τον Δήμο Αμαρίου, η Διοίκηση και οι Μέτοχοι της «ΚΤΕΛ Χανίων - Ρεθύμνου ΑΕ» εκφράζουν και δημόσια το δικό τους «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» προς όλους τους οδηγούς της Εταιρίας που αγνοούν τα εργασιακά ωράρια, την σωματική. και κάθε άλλη προσωπική και οικογενειακή υποχρέωση, παρέμειναν νυχθημερόν στην πύρινη ζώνη για να φέρουν πέρα ​​από την αποστολή τους!

Από τη στιγμή που οι Αρχές αποφάσισαν την εκκένωση των χωριών που βρέθηκαν στον πύρινο κλοιό και ζητήθηκε η συνδρομή της Εταιρίας για τη μεταφορά των κατοίκων σε ασφαλή σημεία, λεωφορεία του ΚΤΕΛ έσπευσαν επί τόπου πράττοντας το καθήκον τους στο ακέραιο.

Πέρα όμως από την ασφαλή μεταφορά των πληγέντων συνανθρώπων μας, καθοριστική ήταν η συνδρομή του ΚΤΕΛ και στη μεταφορά των πυροσβεστών από το Ρέθυμνο προς το Αμάρι. Η Εταιρία συνέβαλε επίσης και στη μεταφορά των δεκάδων δασοκομάντος που έφτασαν εκτάκτως από την Αθήνα για να συμμετέχουν στο έργο της κατάσβεσης.

 

10.jpg6.jpg5.jpg3.jpg

                                                                                                                                                                                              Για την ΚΤΕΛ ΧΑΝΙΩΝ-ΡΕΘΥΜΝΟΥ Α.Ε.

 

Online booking

location_on

© 2024 PUBLIC BUS SERVICES KTEL CHANIA-RETHYMNO S.A

Design & Development: ΙΜΕ informatics

Cookies allow a number of features that enhance your experience www.e-ktel.com. Using this site, you agree to the use of Cookies, according with our instructions