fotografies stathmwn

ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΚΤΕΛ ΧΑΝΙΩΝ - ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΚΤΕΛ ΧΑΝΙΩΝ - ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

LOGO_4.jpgΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ «ΚΤΕΛ ΧΑΝΙΩΝ - ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΑΕ»

Για πέμπτη συνεχή εκλογική αναμέτρηση από το 2011 έως και σήμερα επανεξέταση στις 29 Αυγούστου 2024 και μάλιστα με υψηλότερα ποσοστά η απελθούσα μέχρι τότε, Διοίκηση της «ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου ΑΕ».

Στην εκλογική διαδικασία -που το ποσοστό συμμετοχής άγγιξε το 90% και η οποία διεξήχθη κατά την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση στην έδρα της Εταιρίας στα Χανιά- οι Μέτοχοι του ΚΤΕΛ ανανέωσαν την εμπιστοσύνη τους στα πρόσωπα του Προέδρου, του Αντιπροέδρου και των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου. του ΚΤΕΛ Χανίων - Ρεθύμνου.

Ως εκ τούτου για την επόμενη 4ετία παραμένουν στη θέση του Πρόεδρου ο κ. Ο Γιάννης Καψανάκης και στη θέση του Αντιπροέδρου ο κ. Γιώργος Χατζηδάκης .

Στις υπόλοιπες πέντε θέσεις του επταμελούς Διοικητικού Συμβουλίου επανελέγησαν οι κ.κ. Ο Γιώργος Αρχοντάκης του Νικολάου, Μανόλης Κατερινάκης του Αντωνίου και Μιχάλης Ψαθογιαννάκης του Γεωργίου από τα Χανιά, ενώ από το Ρέθυμνο επανεξετάστηκαν οι κ.κ. Σήφης Βαρδάκης και Γιάννης Λίτινας .

1.jpg

Τόσο οι κύριοι Καψανάκης και Χατζηδάκης όσο και τα Μέλη του Συμβουλίου εκφράζουν και τις δημόσιες ολόθερμες ευχαριστίες τους προς τους Μετόχους της Εταιρίας που αναγνωρίζουν το έργο τους, στηρίζουν κάθε πρωτοβουλία που στοχεύει στην περαιτέρω αναβάθμιση και ανάπτυξη του ΚΤΕΛ και κυρίως που τους παρέχουν αδιάκοπα ψήφους. εμπιστοσύνης για να δημιουργήσουν τον στρατηγικό σχεδιασμό τους.

«Παρά τις δυσκολίες των καιρών - όπως τονίζουν- το ΚΤΕΛ Χανίων Ρεθύμνου όχι μόνο παραμένει ορθό, αλλά τολμά και ανταποκρίνεται στις προκλήσεις του σήμερα χαράσσοντας προοδευτικά μονοπάτια στον τομέα των χερσαίων μεταφορών της χώρας. Παράλληλα εξακολουθεί να προσφέρει στους πολίτες υψηλού επιπέδου συγκοινωνιακές υπηρεσίες με ασφάλεια, συνέπεια και αξιοπιστία».

Επιπλέον, ευχαριστούν θερμά και το σύνολο του προσωπικού της Εταιρίας σε Χανιά και Ρέθυμνο για την υποδειγματική συνεργασία που έχει αναπτυχθεί όλα αυτά τα χρόνια μεταξύ τους, καθώς και για το πνεύμα της ομονοίας που έχει καλλιεργηθεί.

 Για την ΚΤΕΛ ΧΑΝΙΩΝ-ΡΕΘΥΜΝΟΥ Α.Ε.

Online booking

location_on

© 2024 PUBLIC BUS SERVICES KTEL CHANIA-RETHYMNO S.A

Design & Development: ΙΜΕ informatics

Cookies allow a number of features that enhance your experience www.e-ktel.com. Using this site, you agree to the use of Cookies, according with our instructions