1profil etaireias

Οδηγίες Χρήσης Ιστοσελίδας

Οδηγίες Χρήσης Ιστοσελίδας

 

ΑΡΧΙΚΗ

Στην αρχική σελίδα ο χρήστης μπορεί να πλοηγηθεί στο Κυρίως Μενού της ιστοσελίδας της ΚΤΕΛ Χανίων-Ρεθύμνου A.E. Σε καθε σελίδα υπάρχει εικονίδιο πάνω δεξιά για να επιλέξει μια από τις τρεις διαφορετικές γλώσσες (Ελληνικά,Αγγλικά και Γερμανικά) καθώς επίσης και στο αριστερά κάτω μέρος καθε σελίδας μπορεί να βρει όλες τις διαθέσιμες μεταφράσεις σε άλλες γλώσσες που παρέχει το Google Translate. Στο κάτω αριστερό μέρος της Αρχικής υπάρχει φόρμα συμπλήρωσης του email του χρήστη, για εγγραφή στο Newsletter, ώστε να λαμβάνει ενημερώσεις για τα δρομολόγια μας. Τέλος στο πάνω δεξιά και κάτω αριστερά μέρος της αρχικής ο χρήστης θα βρεί buttons για να επισκεφθεί τις σελίδες μας στο Facebook, Twitter και Youtube.

SMART TOURS-ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Στην επιλογή SMART TOURS-ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ο χρήστης θα βρεί γενικές πληροφορίες για τις υπηρεσίες που προσφέρει το τουριστικό μας πρακτορείο και έχει τη δυνατότητα να πλοηγηθεί στην ιστοσελίδα του. 

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Στην επιλογή Εταιρεία ο χρήστης θα βρει γενικές πληροφορίες για το προφίλ της εταιρείας μας (Προφίλ), την ιστορική αναδρομή της (Ιστορική Αναδρομή) και για το στόλο των λεωφορείων μας (Στόλος λεωφορείων). Τέλος μπορεί να ενημερωθεί για τα ετήσια οικονομικά στοιχεία της επιχείρησης (Οικονομικά Στοιχεία).

 • Download
  Στην επιλογη Εταιρεία->Download ο χρήστης θα βρει όλα τα λογότυπατης εταιρείας σε png, jpg και pdf μορφή (Λογότυπα) καθώς επίσης και διάφορα έντυπα και ημερολόγια που εκδίδει η εταιρεία (Έντυπα).

 • Έκθεση φωτογραφίας
  Στην επιλογή Εταιρεία->Έκθεση φωτογραφίας ο χρήστης μπορεί να δει φωτογραφίες του σύγχρονου και άνετου σταθμού μας στο κέντρο των Χανίων (Φωτογραφίες Σταθμών), ιστορικές φωτογραφίες του στόλου μας που δείχνουν την έξελιξη των οχημάτων μας μέσα στο χρόνο (Ιστορικές φωτογραφίες στόλου) και τέλος φωτογραφίες από τον σύγχρονο εντυπωσιακό στόλο λεωφορείων μας όπως έχει διαμορφωθεί σήμερα (Σύγχρονος στόλος)

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 • Online Έκδοση Εισιτηρίων
  Στην επιλογή (Online Έκδοση Εισιτηρίων) o χρήστης έχει τη δυνατότητα να εκδόσει το εισιτήριο του χρησιμοποιώντας την φόρμα Αναζήτηση διαδρομής για Online Έκδοση Εισιτηρίων επιλέγοντας τον σταθμό αφετηρίας και τον προορισμό, μπορεί να επιλέξει θέση  αλλά και την ημερομηνία που τον ενδιαφέρει να πραγματοποιήσει το δρομολόγιο του. Στη συνέχεια πατώντας το κουμπί Αναζήτηση εμφανίζονται οι ώρες αναχώρησης που πραγματοποιείται το συγκεκριμένο δρομολόγιο την ημερομηνία που επέλεξε ο χρήστης,η τιμή του όλόκληρου εισιτηρίου, η εκτιμώμενη διάρκεια του δρομολογίου, και ανοίγοντας τον χάρτη (Προβολή Χάρτη) διακρίνονται όλες οι στάσεις και η ακριβής διαδρομή που ακολουθεί το λεωφορείο. Πατώντας το κουμπί Αγορά Εισιτηρίων μπορεί να προχωρήσει στην συμπλήρωση των προσωπικών του στοιχείων και των στοιχείων της πιστωτικής του κάρτας για να ολοκήρωθεί η διαδικασία της αγοράς. Τέλος ο χρήστης θα δεχθεί ένα email με το ηλεκτρονικό του εισιτήριο το οποίο πρέπει να έχει μαζί του εκτυπωμένο την ημέρα αναχώρησης.

 • Υπηρεσίες Αποθήκης
  Στις (Υπηρεσίες Αποθήκηςυπάρχουν πληροφορίες για τις Θυρίδες Αποθήκευσης Αποσκευών οι οποίες βρίσκονται στον κεντρικό σταθμό Χανίων και για τις τιμές των ασυνόδευτων δεμάτων που επιθυμούν να αποστείλουν οι πελάτες μας και τα τηλέφωνα επικοινωνίας με τις αποθήκες στα ΚΤΕΛ Χανίων,Ρεθύμνου και Ηρακλείου για περαιτέρω πληροφορίες.

 • Τιμοκατάλογοι Εισιτηρίων
  Στους (Τιμοκαταλόγους Εισιτηρίωνο χρήστης μπορεί να πληροφορηθεί για τις ενδεικτικές τιμές των εισιτηρίων για διάφορους προορισμούς και για τις εκπτώσεις που ισχύουν καθώς και για τις κάρτες απεριορίστων διαδρομών. Όλοι οι τιμοκατάλογοι εισιτηρίων μπορούν να εκτυπωθούν πατώντας στον υπερσύνδεσμο "εδώ". 

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 • Όροι Χρήσης της Ιστοσελίδας
  Στους (Όρους Χρήσης της ιστοσελίδαςμπορείτε να ενημερωθείτε μεταξύ άλλων για τους τρόπους πληρωμής στην αγορά ηλεκτρονικού εισιτηρίου και για την ασφάλεια στις συναλλαγές σας. της ιστοσελίδας του ΚΤΕΛ Χανίων-Ρεθύμνου.

 • Όροι Προστασίας Δεδομένων
  Στους (Όρους Προστασίας Δεδομένων) μπορείτε να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων.

 • Όροι Χρήσης Υπηρεσίας Μεταφορών
  Στην επιλογή (Όροι Χρήσης Υπηρεσίας Μεταφορών) μπορείτε να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για την μεταφορά αποσκευών, κατοικίδιων ζώων και ανήλικων επιβατών. Θα βρείτε επίσης πληροφορίες για τις περιπτώσεις αλλαγής ή ακύρωσης εισιτηρίων και για την περίπτωση αποζημίωσης.

 • Οδηγίες Χρήσης Ιστοσελίδας
  Στην επιλογή (Οδηγίες Χρήσης Ιστοσελίδας) μπορείτε να διαβάσετε λεπτομερώς τι αφορά κάθε ενότητα της ιστοσελίδας μας. Επίσης θα βρείτε αναλυτικά τα βήματα για να μπορέσετε να εκδόσετε Online το εισιτήριο σας και να αναζητήσετε ξενοδοχείο στην περιοχή που σας ενδιαφέρει.

 

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

 • Λίγα Λόγια για την Κρήτη
  Σε αυτό το στοιχείο μενού υπάρχουν γενικές πληροφορίες για το νησί της Κρήτης (Λίγα Λόγια για την Κρήτη).

 • Πόλεις
  Σε αυτό το στοιχείο μενού θα βρείτε πληροφορίες και εικόνες όπως οι παραθαλάσσιες μεγαλουπόλεις της Κρήτης (Πόλεις).

 • Παραθαλάσσιες περιοχές
  Εδώ θα βρείτε εικόνες και πληροφορίες για κάποιες από τις πιο μαγευτικές παραλίες της Κρήτης (Παραθαλάσσιες περιοχές),

 • Περιοχές στην Ενδοχώρα
  Σε αυτή την ενότητα μπορείτε να δείτε εικόνες και να ενημερωθείτε για κάποιες από τις πιο γραφικές και καταπράσινες περιοχές της ενδοχώρας (Περιοχές στην Ενδοχώρα)

 • Αρχαιολογικοί χώροι- Μουσεία-Μονές
  Εδώ μπορείτε να δείτε εικόνες από τους πιο αξιόλογους αρχαιολογικούς χώρους,τα μουσεία και τις μονές της Δυτικής Κρήτης (Αρχαιολογικοί χώροι- Μουσεία-Μονές).

 • Φαράγγια της Δυτικής Κρήτης
  Στην επιλογή αυτή μπορείτε να θαυμάσετε εικόνες και να διαβάσετε γενικές πληροφορίες για τα μοναδικής ομορφιάς φαράγγια της Δυτικής Κρήτης (Φαράγγια της Δυτικής Κρήτης).

 • Videos
  Στα (Videos) μπορεί  ο επισκέπτης της ιστοσελίδας μας να περιηγηθεί στις ομορφιές της Κρήτης, να δει διαφημίσεις της εταιρείας μας και βιντεάκια που αφορούν δραστηριότητες που στηρίζει το ΚΤΕΛ Χανίων-Ρεθύμνου Α.Ε. 

 • Χρήσιμοι σύνδεσμοι
  Στους (Χρήσιμους Συνδέσμους) υπάρχουν σύνδεσμοι που αφορούν δημοτικές υπηρεσίες της Κρήτης και τους οποίους μπορεί να επισκεφθεί ο χρήστης.

 • Διαμονή
  Στην επιλογή (Διαμονή) έχετε τη δυνατότητα να αναζητήσετε ξενοδοχείο στην περιοχή που σας ενδιαφέρει μέσω της ειδικής φόρμας αναζήτησης. Μπορείτε να δείτε για κάθε ξενοδοχείο φωτογραφίες, βασικές πληροφορίες και να κάνετε κράτηση μέσω της ιστοσελίδας του ξενοδοχείου.

 

ΝΕΑ

Στα (Νέα) δημοσιεύονται ανακοινώσεις που αφορούν την εταιρεία του ΚΤΕΛ Χανίων-Ρεθύμνου. 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 • Στοιχεία επικοινωνίας
  Στα (Στοιχεία επικοινωνίας) υπάρχουν διαθέσιμα χρήσιμα τηλέφωνα της εταιρείας. Επίσης ο χρήστης μπορεί να στείλει email και να κάνει εγγραφή για να λαμβάνει newsletters σχετικά με τα δρομολόγια.

 • Που Θα μας Βρείτε
  Στην επιλογή (Που Θα μας Βρείτε) υπάρχουν πληροφορίες για το που βρίσκονται οι κεντρικοί σταθμοί του ΚΤΕΛ Χανίων-Ρεθύμνου καθώς και τα παραρτήματα στην υπόλοιπη Ελλάδα.

 • Αξιολογήση των Υπηρεσιών μας
  Τέλος ο χρήστης μπορεί να αποστείλει τα σχόλια του και την αξιολόγηση του για τις υπηρεσίες μας (Αξιολόγηση των Υπηρεσιών μας) και την ιστοσελίδα μας (Αξιολογήστε την ιστοσελίδα μας).

Αγορά εισιτηρίων

location_on

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο www.e-ktel.com. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας